Våra tjänster

Bolagsärenden

A generic page for every non-generic situation.

Bolagsärenden

Vi hjälper dig med registrering av företag och upprättar de handlingar som behövs. De bolagsformer vi arbetar med är enskild firma samt juridiska personer som handelsbolag, kommanditbolag, ekonomiska föreningar, aktiebolag samt stiftelser. Registrering av ändringar i företag är andra tjänster vi utför. Vanliga ändringar kan vara ändring av verksamhet, delägare, styrelse, bolagsordning, stadgar eller aktiekapital.

Lagerbolag

Varje bolag, oavsett om företaget är ett AB eller annan företagsform, skall varje år avslutas med ett bokslut

För dig som vill starta bolag och komma igång direkt finns lagerbolaget, vilket en stor del av dagens nystartande företagare utnyttjat. AB Grundstenen är som Sveriges mest sålda lagerbolag välkänt inom näringslivet. Mer än 150 000 företagare har sedan 1954 valt att starta sitt bolag genom ett AB Grundstenenbolag..

Löneadministration

Förenkla ditt lönearbete med effektiv löneadministration

Frigör tid och förenkla din löneadministration med trygg och effektiv lönehantering. Personalen är din viktigaste resurs. Måna om personalen genom att säkerställa att frågor som till exempel lön, semesterrätt, ledigheter, fackliga förhandlingar och anställningsavtal sköts på ett professionellt sätt.